torek, 20. marec 2018

Raggalution pičijo na turnejo!

Kranjska zasedba Raggalution se odpravlja na turnejo v sklopu katere bodo obiskali tri dežele. Sprva se odpravljajo na Poljsko, nato se bodo ustavili v Pragi, na Slovaškem pa bodo nato odigrali še štiri koncerte. Svoje unikatne reggae ritme bodo za zaključek predstavili še v klubu Channel Zero na Metelkovi in sicer 2. aprila na dogodku Dub Lab live


Raggalution so nastali leta 2011. Takrat so začutili, da bi lahko svoje pozitivne vibracije spravili v glasbeno formo in popestrili domačo alter sceno. Kot pravijo sami mešajo reggae čorbo, začinjeno z dubom, funkom in ščepcem psihadelije. Prvi album so izdali leta 2013 in ga naslovili »Mask of Liberty«. V živo so ga ponesli vse od Grčije do Nizozemske. Aprila, leta 2017 pa je bil plod njihovega dela še drugi album, »Gatekeeper«, katerega trenutno predstavljajo širnem poslušalstvu. Oba albuma sta dostopna na njihovi bandcamp strani, zadnjemu pa lahko prisluhnite tudi tu:

 

V svojo zgodovini so že nastopili tudi na večjih festivalih kot so budimpeški Sziget, domači Overjam in češki Cultural Reggae Vibez. V besedilih širijo pozitivno sporočilo in kličejo po združevanju ljudi ne glede na raznolikosti, ki obstajajo med nami. Naj ga ponesejo daleč, srečno!

Piše: Matej Urbanč

1 komentar:

  1. Da se pravilno predstavim, sem gospod Michael Benson, zasebni posojilodajalec, dajem minimalno posojilo v višini 5.000 evrov ali njegov ekvivalent v drugih valutah za kakršen koli znesek posojil z obrestno mero 3%, to je finančna priložnost na vaših vratih , hitro dobite posojilo 2018. Obstaja toliko ljudi, ki iščejo finančne priložnosti ali pomoč za vogalom in v mestih, in tudi takrat jih ne morejo dobiti, ampak tukaj je. Možnosti financiranja na vaših vratih in zato si ne morete zamuditi te priložnosti. Ta storitev je namenjena ljudem, podjetjem, podjetnikom in ženskam ter razpoložljivosti vsake količine, ki jo želite dobiti več informacij. Pišite nam po elektronski pošti: MICHEALBENSONLOANAGENCY@GMAIL.COM
    Obrazec za posojilo in ga vrnite.

    Polno ime .................

    Zasebna telefonska številka ................

    Država ..................

    Naslov ...............

    Država ...............

    Leta ..............

    Prijavili ste se prej ali ne. .............

    Znesek zahtevanega posojila. ..................

    Obdobje posojila ...............

    Poklic .................

    Mesečni dohodek .....................

    Glede na te podrobnosti vam bomo poslali našo soglasje s časovnim razporedom povračila in če sprejmete določila in pogoje, lahko dobite posojilo po odobritvi, odvisno od resnosti, nujnosti in zaupanja, ki smo vam za vas.
    Čakam vaš hiter odziv.

    S spoštovanjem,

    Micheal Benson

    OdgovoriIzbriši