sobota, 14. oktober 2017

Skunx veselica vol. 2 v MIKK-u!

V soboto, 14.10.2017 se bo ob 21.00 uri v Murski Soboti v tamkajšnjem MIKK-u zgodila Skunx veselica vol. 2, na kateri bodo nastopili Skinbajters, B.T.K in Potato Mushroom. Prispevek bo znašal 4 evre, fb dogodek pa se nahaja tukaj. Vabljeni!

Skinbajters so mlada in produktivna punk zagrebška skupina, ki pripada novemu valu hrvaške punk scene. Za sabo imajo ogromno koncertov, na katerih poskrbijo za dobro voljo poslušalcev. Band igra 3 leta, v MIKK prihajajo z novim bobnarjem. Do konca letošnjega leta nameravajo izdati novi album.

B.T.K. (Zagreb) je Oi!/HC/punk bend iz Zagreba, kateri je letos drugič spremenil zasedbo in izdal album "KA'E?!". To bo njihov prvi nastop izven Hrvaške, nor in natreniran.

Bend Potato Mushroom (Radenci) je nastal davnega leta 2016 v 'Sobici' v Šalincih. Za bobni straši Boštjan Slavič a.k.a. Boško, po kitari se vesi in občasno tudi zdere Patrick Šlibar a.k.a. pa3k, bas pa boža in ob tem kriči Mario Potočnik a.k.a. barjolek. Igrali so že po raznih lokalih, klubih, na tepihu na paleti, na radenski noči, Grossmannovem festivalu, na "Zlüftej se!", kiparski koloniji, nekaj rojstno dnevnih žurkah pa še celo na eni divji poroki. Združuje jih ustvarjanje avtorskih komadov, čas pa tudi zapravljajo ob ustvarjanju raznih priredb. Skratka špilajo se s punk rockom.

Fotografija osebe MIKK klub.
MIKK - Mladinski informativni kulturni klub Murska Sobota. Foto. Mikk fb

Piše: Vladimir Petkovič

Ni komentarjev:

Objavite komentar