torek, 10. december 2013

NOFX - ˝Stoke Extinguisher˝

Fat923-200
Naslovnica
NOFX so nam postregli z novo izdajo. Namreč pri njihovi matični založbi Fat Wreck Chords je 26. novembra izšel novi EP. Ta nosi naslov ˝Stoke Extinguisher˝ in je izšel v dveh verzijah. Cd verzija vsebuje 6. štiklov, na 7-inchu pa sta se znašla prva dva komada iz cd verzije ˝Stoke Extinguisher˝ in ˝The Shortest Pier˝.

Omenjeni EP je njihova druga izdaja letos. Februarja so ob svoji 30. obletnici delovanja že izdali kompilacijo ˝30th Anniversary Box Set˝. Avgusta so se v okviru evropske turneje ustavili tudi v Ljubljani in zatresli oder Cvetličarne. Poleti 2014 pa jih bo moč ujeti na našem največjem festivalu za tovrstno glasbo, govorimo seveda o Punk Rock Holidayu.

Ob izdaji EP-ja pa naj omenimo še eno zanimivost. Člani skupine NOFX so se preko založbe Fat Wreck obrnili na svoje poslušalce ter organizirali projekt izdelovanja videa za njihov prvi komad ˝Stoke Extinguisher˝. Ta projekt je potekal še pred izdajo EP-ja, sodelujoči pa še niso slišali pesmi, za katero so delali video. Dobili so zgolj informacije o poteku komada: ˝0:00 quiet intro, 0:36 full band/fast part, 1:45 slow bridge, 2:17 back to fast part, 2:57 end of song˝. Znani so že prvi trije finalisti, ki bodo prejeli denarno nagrado ter bonus pri spletnem nakupovanju preko založbe. Zmagovalec pa še ni znan, zato lahko tudi vi glasujete za svojega favorita tukaj. Finalisti so sledeči:



 Seznam pesmi:

1. Stoke Extinguisher
2. The Shortest Pier
3. I Believe In Goddess
4. My Stepdad’s a Cop and My Stepmom’s a Domme
5. Wore Out the Soles of My Party Boots
6. New Year’s Revolution

Izid: 26.11.2013
Založba: Fat Wreck Chords

Ni komentarjev:

Objavite komentar