četrtek, 3. oktober 2013

Iron Reagan zvoki...

06.21update_ironreagan
Iron Reagan. Foto: Josh Sisk
Ne veste kdo so Iron Reagan? Iron Reagan so v bistvu še zelo sveže ime na ameriški sceni. Nastali so leta 2012. Moči so združili Tony Foresta na vokalu in Landphil Hall na kitari, oba iz skupine Municipal Waste, Mark Bronzino na še eni kitari (ANS, Kicking Spit), Ryan Parrish (ex-Darkest Hour) se je znašel za bobni in Rob Skotis na basu.

Glasbeno bi jih lahko uvrstili v vode nabritega hardcore punka s primesmi thrash metala. Poleg oznake hardcore punk se jih torej drži tudi crossover thrash. Recimo. Vokalist Tony Foresta je v enem izmed intervjuju dejal, da je ta projekt priložnost za ustvarjanje hitre, jezne glasbe in za izražanja svojih frustracij ter občutkov do dogajanja okoli nas.

Lansko leto so člani omenjenega benda izdali svoj prvi izdelek, demo album, na katerem se nahajajo 4. štiklci. Tu so nam postrezli s hitro glasbo, na kančke zelo podobno ustvarjanju skupini Municipal Waste. Marca letos so izdali svoj drugi album ˝Worse Than Dead˝. Izšel je pri založbi A389 Recordings. Ta album vsebuje 19. pesmi za približno 24. minut brzinske crossover/hardcore punk glasbe. Na prvi izdaji nobena pesem ni daljša od dveh minut in tako je torej ostalo tudi na drugi. Na drugi izdaji nas presenetijo celo s polminutno hardcore punk paljotko ˝˝, pohvalno. Na njihovi bandcamp strani si lahko povlečete obe izdaji s klikom na buy. Demo je prosto na voljo, medtem ko pa boste za album ˝Worse Than Dead˝ odšteli nekaj zelencev.



Iron Reagan se trenutno potikajo na ameriški turneji. Preden so spakirali kovčke z inštrumenti, pa so izdali še videospot za pesem ˝Cycle Of Violence˝, ki je na ogled na voljo spodaj. Mosh zadeva!


Ni komentarjev:

Objavite komentar