torek, 16. april 2013

Punk rock karavana na Metelkovi

Cikel koncertov Punk rock show se nadaljuje. Tokrat bomo priča posebni izvedbi, nastopajo namreč:

Authority Zero
(Arizona, Usa)
Nations Afire
(Kalifornija, Usa)
The Static Age
(Chicago, Usa)
The Forum Walters
(Dunaj, A)

17.4.2013 ob 20:00, Gala Hala, Metelkova.

Galo Halo bodo v sredo, 17. aprila napadli kar štirje punk rock bendi. Prvi med enakimi so zagotovo Authority Zero, ki na evropski turneji predstavljajo svojo nedavno izdano ploščo ˝The Tipping Point˝. Band AZ bodo v Ljubljani zastopali vokalist Jason DeVore, kitarist Brandon Landelius, najnovejši član, basist Mike Spero in eden najboljših punk rock bobnarjev Sean Sellers, ki se je Authority Zero pridružil leta 2012, po pavzi z The Real McKenzies, še vedno pa daje ritem ponovno združenim Good Riddance. Slednji nam bodo postregli s pravo dozo skate punka z občasnimi reggae dodatki.

Druga silovita zasedba prihaja iz Los Angelesa in to so Nations Afire. To zasedbo sestavljajo sami prekaljeni člani skupin Rise Against, Ignite in Death By Stereo. Svoje izkušnje so člani omenjenih zasedb združili v skupini Nation A Fire ter ustvarili nadgrajen zvok punk rocka in melodičnega hardkora. Če še kdo pomni, so nas omenjeni že obiskali na lanski ediciji Punk Rock Holidaya. V okviru turneje se vračajo z novo ploščo ˝The Ghosts We Will Become˝ v duhu, da zažgejo še bolj udarno.

Pred bendoma Authority Zero in Nation A Fire bosta nastopili še dve mladi zasedbi, ki bosta dali vse od sebe ter se potrudili, da bodo že na začetku dvignili občinstvo. To sta skupini The Static Age in The Forum Walters. The Static Age prihajo iz Chicaga, s sabo pa bodo prinesli melodično verzijo punk rocka. Iz Dunaja pa prihajajo The Forum Walters, ki nam bodo postregli z malo bolj živahnimi ritmi kot The Static Age pred njim ali drugače povedano, za vsakega se bo našlo nekaj.

Obeta se nam torej prava punk rock čaga. Vabljeni!

Ni komentarjev:

Objavite komentar