četrtek, 31. januar 2013

Bernays Propaganda napovedujejo novo izdajo

Neodvisna založba Moonlee Records in skupina Bernays Propaganda napovedujeta tretjo dolgometražno izdajo teh makedonskih post-punkerjev. Slednja bo nosila naslov "Zabraneta Planeta", luč sveta pa bo ogledala 26. februarja. Izdaja bo izšla v vinilnem formatu, v cd obliki ter kot brezplačen download. Za ogrevanje vam pred izidom nove plošče ponujajo dva singla – "Pogrešno Zname" in "Bar Kultura", katerima lahko prisluhnete na Bandcampu, lahko pa si ju tudi brezplačno pretočite s spletne strani založbe

Bernays Propaganda so si v nekaj letih s številnimi koncerti in turnejami ter dvema odličnima ploščama - "Happiness Machines" (2009) in "My Personal Holiday" (2010), pridobili status enega najaktivnejših in mednarodno najbolj prepoznavnih mladih skupin iz širše regije. In tudi njihov novi album "Zabraneta Planeta" vas bo ponesel v prepovedane kraje prepolne vrhunskega zvočnega užitka.

Bernays Propaganda bodo svojo novo ploščo v Sloveniji promovirali v Gala Hali v Ljubljani, in sicer v soboto, 9. marca 2013 v okviru Moonlee Records festivala - Moonleejada 2013, kjer bodo nastopili v družbi skupin Analena, Nikki Louder, Trus! in Cripple and Casino.

Ni komentarjev:

Objavite komentar