četrtek, 10. maj 2012

Punk Rokčina jutri v Kranju!

TrainStation Squat v Kranju
Punk rokčina je ciklus dogodkov, ki jih organizirata kranjska benda The Morrons in Drek u Pest. Tokrat bomo priča hardcore punk večeru v družbi treh slovenskih bendov, ki so že dodobra pretresli Slovenijo, Balkan in Evropo. Dogodek so bo zgodil v petek, 11.5. ob 21. uri v Trainstation Squatu, ki se nahaja na Kolodvorski cesti 11 v Kranju.

Nastopajoči:

Aktivna Propaganda, zastavonoša slovenske anarho-punk scene, se vračajo z novim materialom, ki ga boste lahko okusili še pred uradnim izidom albuma.

Final Approach bodo na hitro odigrali svoj pozitivni pravi oldschool hardcore, ki vas bo razmetal levo in desno. So skoraj edini pristni HC bend pri nas, ki je zelo dobro vplival na razvoj lokalne krške hardcore scene.

Da ne bo samo žgalo, so na meniju še ene legende, ki bodo večer spreobrnile v pravi pristni punk rock. Prihajajo Malo Morgen, mariborska urbana legenda, punk rock po vzoru Azre, Patribrejkersov in Ramonesov!

After rock & roll mjuzik, vabljeni!

Prispevek bo znašal 3 eure, brezplačen vstop pa je mogoč s festivalsko zapestnico Teden Mladih. Koncert organizirata Kud Subart v sklopu festivala Teden Mladih Kranj.

Ni komentarjev:

Objavite komentar