sreda, 25. april 2012

Vrača se AntiFa Fest!

Po dvoletnemu premoru se v četrtek 26. aprila na Metelkovo vrača Antifa Fest. Vedno je čas, da obudimo stare vrednote strpnosti, konsolidiramo stare in ustvarimo nove vezi za upor proti vsem oblikam fašizma. Povejmo glasno NE institucionalnemu in uličnemu fašizmu. Poskrbimo za boljši jutri, za družbo brez mej med ljudmi, narodi, rasami, kulturami, spoli in razredi. Zato vabljeni na druženje, predavanja in delavnice čez dan ter večerni koncert.

















Dnevni program:

a) Projekcije v klubu Gromka:

16:00 Sanje črno-bele mavrice (2010). To je dokumentarni mladinski film, katerga tema je boj proti diskriminaciji. 

16:45 Noise and Resistance (2011). Noise and Resistance je dokumentarni film, dobitnik nagrad, ki prikazuje punk gibanje kot vitalno artikulacijo upora.
http://antifa1107.files.wordpress.com/2009/04/antifa-cona-dve.jpg
b) Od 18:00 naprej "hrana, ne bombe" v črni kuhinji pred Gromko. 

c) Okrogli mizi v [A]infoshopu na Metelkovi:

18:30 Fašistične težnje v zdravstvu in družbi, ki tako zdravstvo omogoča.

20:15 Specizem. Druga okrogla miza bo gostila mag. Markota Čenčurja, ki bo povedal nekaj več o mitih uživanja mesa in zakaj ti ne držijo. Po diskusiji bo Veganska iniciativa predstavila različne pristope boja znotraj gibanja za pravice živali. Predavanju bo sledila diskusija.

d) 22:00 Koncert @ klub GromkaAktivna Propaganda (slo, hc punk), Kurwa Aparata (aut, hardcore/crust), Streetwalker (usa, crust/thrash) in Catheter (usa, grindcore). Vstopka: 5€. Vabljeni!

Ni komentarjev:

Objavite komentar