sreda, 11. april 2012

No Border Jam poziva glasbene ustvarjalce k sodelovanju

original ilustration from Mladen Oljaca in My Photos by NoBorder Jam ob svoji dvajseti obletnici obstoja vabi vse domače in manj domače punk, anarcho-punk, hc punk in sorodne glasbene skupine in izvajalce, da se nam pridružijo na odru! S skupnimi močmi bomo pokazali vsem zaspanim dušam, da bo punk preživel vse politične, družbene in ostale sisteme in vedno znova kazal zobe vsem nasprotnikom. Ob tej obletnici se bomo poklonili vsem, ki so nam utirali pot pretekli dveh desetletji in jih ovekovečili na razstavi, video projekcijah, avdio posnetkih in ostalih medijih.

Festival, ki poteka pod okriljem Subkulturnega azila Maribor, je najstarejši festival punk glasbe, ne samo v Sloveniji, ampak v širši regiji in bo letos ponovno pomenil nepozaben dogodek za vse zveste ljubitelje in ustvarjalce alternativne glasbe. Letos bo potekal 24. in 25. avgusta in je del Evropske prestolnice kulture 2012.

Med nastopajočimi so se v preteklih letih znašla mnoga znana imena punka, anarcho punka in hard cora, nudil pa je tudi priložnost mladim ustvarjalcem, da so dosegli večjo prepoznavnost. K sodelovanju torej vabimo mlade glasbene ustvarjalce punk muzike v širšem pomenu besede, ki bi želeli sodelovati na No border jam festivalu. Posebno vabilo tudi vsem, ki imate kakršnekoli video posnetke, fotografije, predmete ali zgolj spomine, ki vas vežejo na No border jam festival, da nam pomagate ustvariti pregled preteklih dvajsetih let punka v Sloveniji.

Vaš material in prijave za igranje pošljite do 30.6.2012 na naslov Subkultruni azil Maribor, Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor ali na elektronska naslova noborderjam1@gmail.com ter tjasa.subazil@gmail.com, kjer so vam na voljo tudi za vsa vprašanja.

Ni komentarjev:

Objavite komentar