sobota, 31. marec 2012

Orto Fest odpirajo kanadski punk rockerji

Pričenja se mesečni klubski festival Orto Fest
Hanson Brothers
(punk rock – Vancouver, Kanada)

Po dobrih treh letih se mrzli bratci ne vračajo zgolj z virtualnim albumom I Need Stuff, temveč tudi s svežnjem ukrepov za trenutno velekrizno obdobje – naslov drugega albuma so aktualno prekrstili v Sudden Debt, kar je postal moto spomladanske turneje. Toda ne skrbite, krize je nepreklicno konec, na obzorju so namreč modreci Hanson in njihov odrešilni pa(n)k-rock.

Spet imamo na tapeti razvpite brate Hanson, bližnjo žlahto članov NoMeansNo, s katerimi so si neverjetni podobniki, s to razliko, da so Hansoni popolnoma in brezpogojno fascinirani nad skupino Ramones, pivom ter hokejem (kar ni tako zelo nenavadno, sploh če si kanadske krvi). Kadar torej vesela severnjaška druščina ni na ali ob ledeni ploskvi, si utrga čas, da odbrusi kako robato in špasno pankovsko napitnico.

(punk rock – Vancouver, Kanada)

Iz Vancouvra pa prihajajo tudi zanesljivi delegati Invasives, ki so nam (jo) že večkrat zagodli. Razborita trojica ima za seboj že obilo kilometrov in kar nekaj albumov, seveda pa ne smemo zanemariti precej unikatnega stila, s katerim se Invasives uvrščajo med žlahtnejše izvoznike sodobnega kanadskega (prog)panka.

Vabljeni!

Ni komentarjev:

Objavite komentar