sreda, 21. december 2011

Sell Out z novo izdajo in 10 letnico delovanja

Kočevski skankerji Sell Out vas vabijo na veliki promocijski koncert ob izidu dvojnega >>The Best off<< albuma ter praznovanje 10. obletnice delovanja, ki bo v petek, 23. decembra ob 21.uri v Športni dvorani v Kočevju.

Zasedba se intenzivno pripravljajo na največji samostojni koncert in tezko pricakovano prvo in to kar dvojno CD izdajo. Priprave potekajo brez velikih tezav in fantje so ze nestrpni, v nizkem startu, saj nas do koncerta in izdaje loci zgolj se nekaj dni.

˝Fantje smo na album izredno ponosni, saj je bila izdaja le-tega planirana ze pred leti, pa so nam kadrovske menjave to vedno onemogocile. Zdaj, ko smo zacutili, da smo prava ekipa, ki lahko naredi marsikaj in se vec, smo zadevo pripeljali h koncu. Ker skupina deluje ze od leta 2001, smo nekje do leta 2005 material ze posneli, zaradi ze omenjenih razlogov pa so pesmi ostale v predalu. V skupini smo nato seveda zaceli z ustvarjanjem novih pesmi, ki smo jih tudi posneli. V zacetku leto?njega leta je padla odlocitev: Izdali bomo dvojni album, ga naslovili The best of Sell Out 2001-2011. Na prvem albumu so ''stare'' pesmi v novi preobleki, na drugem pa nove, ki smo jih ustvarili kasneje in tako bomo zaokrozili nase 10-letno uspesno delovanje. Vse skupaj bomo predstavili na velikem koncertu v Sportni dvorani v Kočevju. Pri nasem dolgoletnem ustvarjanju so nam pomagali in z nami sodelovali razlicni glasbeniki in z njimi se bomo tudi predstavili na obletnici. Skratka, vse skupaj nam izredno veliko pomeni. Veliko tezav in nemogocih preprek smo ze preskocili v tem casu in to, kar se nam dogaja zdaj, so bile vcasih res samo sanje. K vsemu temu pa nas zene misel, da nas podpira ogromno ljudi in vse vec jih je. Vse to, torej dvojni album in veliki koncert smo obljubljali ze pred casom, to smo jim dolzni in to bodo tudi dobili!˝ Nam sporočajo iz tabora te kočevske zasedbe.

Ni komentarjev:

Objavite komentar